Schippers Architecten BNA bestaat bijna 100 jaar. Sinds haar oprichting streeft Schippers Architecten naar een continue verjonging van de directie. Door geleidelijke overgangen binnen de leiding van het bureau gaan belangrijke kennis en ervaring niet verloren. Tegelijkertijd zorgt deze stap voor nieuwe inzichten, optimisme en houdt het onze blik scherp.

Daarom zijn wij zeer blij dat Daniël Martina sinds dit najaar als partner is verbonden aan Schippers Architecten BNA. Daniël werkt als senior-architect al ruim 5 jaar bij ons bureau. Met zijn inzet en toewijding heeft hij vele mooie plannen ontworpen en complexe opgaves begeleid. Zijn handschrift en persoonlijkheid vormen een waardevolle toevoeging aan het DNA van ons bureau.

Met zijn inspirerende enthousiasme, kwaliteiten, bevlogenheid en inzet voor het bureau heeft Daniël ons overtuigd dat hij een plek binnen de directie verdient. Wij zijn blij dat met deze stap de continuïteit van het bureau voor de toekomst is gewaarborgd. Vanzelfsprekend blijven we streven naar plannen van hoge kwaliteit. Professioneel, creatief en nuchter.
Die traditie zetten wij graag met u voort.