Bureauvisie

“Een huis wordt pas een thuis als het u de ruimte biedt om onbelemmerd in te leven.”

Schippers Architecten BNA geeft al meer dan 90 jaar vorm aan de wensen van haar opdrachtgevers. Dat doen wij vanuit een eigentijdse en nuchtere kijk op architectuur.

Ontwerpen doen we niet alleen. In alle fases van het ontwerpproces denken wij creatief met u mee; van idee tot werkelijkheid, van haalbaarheidsstudie tot uitvoeringstekeningen. Dat doen we in alle woningsegmenten, samen met u. Energiezuinigheid en duurzaamheid krijgen een steeds grotere rol in onze ontwerpen. Ook wij beseffen dat we zuinig om moeten gaan met de natuur en dat we de zogenaamde CO2-footprint die we nu eenmaal maken als we gebouwen ontwerpen en laten bouwen, moeten beperken. Daarom houden we onze kennis en expertise die we hebben van EPC, GPR en BENG bij en integreren die in onze projecten.

Als Schippers Projecten PBR adviseren we u op het gebied van transformaties en renovaties, ook hier krijgt de eindgebruiker de ruimte om de hand van de architect bij te sturen.

De gebruiker is tot maatstaf verheven, immers een huis wordt pas een thuis als het u de ruimte biedt om vrij in te kunnen leven!