Woensdag 14 april 2021 ging de vlag uit aan de Zichtwei in Barendrecht! Bouwbedrijf Boogert bereikte het hoogste punt van appartementencomplex ZuiderZicht.

Vorig jaar zomer is gestart met de bouw van ZuiderZicht. Het is een kleinschalig en hoogwaardig project van 24 appartementen aan de zuidrand van Barendrecht, op een door groen en water omgeven perceel in een campus-achtige opzet. Kenmerkend is het alzijdige gebouw in trapezevorm, waardoor alle appartementen uitzicht en een balkon hebben op het zuiden.

Met het bereiken van het hoogste punt met het metselwerk van de buitengevel, krijgt het appartementengebouw nu steeds meer gestalte. De komende tijd wordt het pand van boven naar beneden wind- en waterdicht gemaakt, waarna gestart wordt met de verdere afbouw. De bouw loopt netjes op schema. De verwachting is het project deze zomer geheel op te leveren.

Ondanks de geldende maatregelen, liet men deze mijlpaal niet ongemerkt voorbijgaan. Rond het middaguur spraken ontwikkelaar Luuk de Pagter (BouwBusiness) en aannemer Hans Boogert (Bouwbedrijf Boogert) de bouwlieden ter plaatse toe en de kopers digitaal.

Klik hier of onder voor een filmimpressie rondom het hoogste punt van ZuiderZicht

Bron: De Schakel 14-04-2021