Wie wil dat niet, wonen in een nieuwbouwwoning met zo’n vrijheid? Met uitzicht over het dal van de Dammersbeek hebben wij onder andere 2 vrijstaande woningen ontworpen in een herkenbare architectuur met een moderne uitstraling. Met de witte gevels, een rieten kap en veel glas richten deze woningen zich als vanzelfsprekend op het uitzicht. Door de verdiepingshoge puien op de hoek van de gevel is er niet alleen een prachtig uitzicht, maar komt er ook veel licht in de woning. De kwaliteit van de open trap met de grote vide is niet in tekeningen te vangen. Dat moet u beleven!

Met aan de noordzijde het uitzicht over de Dammersbeek en aan de zuidzijde de Holkerweg is de laatste fase ontwikkeld van de nieuwe woonwijk Doornsteeg. De nieuwe woningen vormen een zelfstandig hof aan de zuidzijde van de nieuwe woonwijk. Het wordt gevormd door woningen aan een doodlopende straat; alleen bestemmingsverkeer komt hier dus dat garandeert een rustige woonomgeving.  De uitstraling van de woningen sluit aan op de architectuur van de rest van Doornsteeg, dorps en gevarieerd. Dat resulteert in bijzonder zorgvuldig ontworpen woningen in een hoogwaardige uitvoering. Fraai metselwerk met mooie ambachtelijke detaillering, zoals rollagen, staand metselwerk en een getimmerde goot, zorgen voor een rijk gedetailleerde architectuur. De rieten kappen geven het hof de gewenste landelijke uitstraling.

De variatie en individualiteit van de woningen binnen de sterke architectonische samenhang maken de buurt als geheel een prettige woonomgeving. Iedere woning heeft een eigen identiteit, een eigen kwaliteit. Met de diverse opties kunnen de kopers de woning verder persoonlijk op maat vormgeven.

Voor meer informatie klik hier, en voor verdere verkoopinformatie klik hier.