Peter Welters

 

PETER WELTERS - bouwkundig 3D tekenaar en projectleider

"Zo efficiënt mogelijk werken, dat is de uitdaging."

 

Nadat hij freelance werk voor Schippers Architecten had verricht, werd Peter begin 2016 gevraagd fulltime in dienst te komen. Doordat hij bekend was met de sfeer op het bureau en de werkwijze, was deze vraag voor hem eenvoudig te beantwoorden. De opdrachten, de sfeer op het bureau en de mate van zelfstandigheid om ‘je’ project uit te werken zijn naar zijn idee tekenend voor het bureau.

Peter heeft geruime tijd ervaring met het uitwerken van plannen in Archicad en volgt de ontwikkelingen hierin scherp. Aangezien ons bureau alle plannen van ontwerp tot en met werktekening in Archicad uitwerkt kan Schippers zijn ervaring goed gebruiken.
Het is elke dag een uitdaging om te zoeken naar een manier om de projecten zo efficiënt mogelijk uit te werken en dusdanig dat zowel de opdrachtgever als de projectpartners er hun informatie goed uit kunnen halen of juist aan toe kunnen voegen.

Peter opereert momenteel op de scheidslijn van tekenen/modelleren en projectleiding, een positie die hem goed ligt. Het begeleiden van projecten in combinatie met het de diepte in kunnen gaan bij het uitwerken van de plannen, zorgen voor een mooie afwisseling waarbij hij zijn bouwkundige kennis verder kan ontwikkelen.

Neem contact op met Peter via de mail