Donderdag 9 januari was het tijd voor de traditionele jaarlijkse nieuwjaarsactiviteit. In tegenstelling tot de relaxte kookworkshops van de afgelopen jaren was het dit jaar tijd voor actie! Deze keer hebben alle medewerkers van Schippers Architecten BNA hun best gedaan om zoveel mogelijk uitdagingen aan te gaan in ‘Prison Island’ in Gamecity.

Prison Island in Zoetermeer bestaat uit 24 ‘cellen’ van een gevangeniscomplex. In iedere cel moet door een groep van ca. 4 personen een opdracht worden uitgevoerd. Dat kan een puzzel of een technische opdracht zijn, maar er zijn ook tactische en fysieke opdrachten. In elke cel moet er goed worden samengewerkt om de opdracht uit te voeren en dat ging de collega’s over het algemeen goed af. Het doel is om in zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk punten te halen en door de tijdsdruk liep het adrenalineniveau soms hoog op!

Na afloop werd een aantal opdrachten uitgebreid geanalyseerd en vergeleken de groepjes de behaalde resultaten in de gemeenschappelijke cellen. Na een drankje was er voor de snelheidsfanaten tijd voor een rondje karten. De baan was iets veranderd, maar niet minder leuk dan de vorige keer dat we als bedrijf meededen met de endurancerace.

De dag werd afgesloten door het gezamenlijke diner in De Tapperij in Den Haag: een restaurant met een klassiek Franse keuken. Het restaurant zit in een oud café en ademt een huiselijke sfeer uit. Het eten was fantastisch en het was maar goed dat we in een aparte ‘herenkamer’ zaten want het was zo gezellig dat het geluidsniveau soms vrij hoog was. We zijn trots op de geweldige teamleden waaruit de huidige bezetting van Schippers Architecten bestaat!

Namens alle collega’s wensen we u hierbij een gezond en gelukkig 2020!