Nieuwjaarsdiner Schippers Architecten

Donderdag 10 januari was het tijd voor de inmiddels traditionele jaarlijkse kookworkshop. Deze keer hebben alle medewerkers van Schippers Architecten BNA hun best gedaan om een compleet en smaakvol nieuwjaarsdiner te bereiden.
In de sfeervolle kookstudio ‘koken-op-maat’ van Peter Kaptein in Den Haag werd iedereen aan het werk gezet om voor het amuse-diner 4 stuks voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 4 desserts te maken. Dankzij de deskundige begeleiding konden we genieten van heerlijke gerechten zoals gevulde Portobello, Parelhoen met spinazie, gegratineerde Sint Jakobsschelpen en zelfgemaakt Mango-ijs.
Tijdens de leerzame kookles en de aansluitende maaltijd genoot iedereen zichtbaar van de sfeer en gezelligheid. We zijn trots op het team waaruit de huidige bezetting van Schippers Architecten bestaat!
Namens alle collega’s wensen we u hierbij een gezond en gelukkig 2019!