De week van 27 tot en met 31 december 2021 is ons bureau gesloten. Wij wensen al onze opdrachtgevers en relaties prettige feestdagen en een mooi begin van 2022 !

De oplevering van de 26 sociale NOM huurappartementen aan de Wallenbergstraat in Putten vormt een mooie afronding van het jaar 2021. Door wethouder ruimtelijke ordening Ewoud ’t Jong werd op vrijdagochtend 17 december een enorme sleutel aan starter Laura Mulder overhandigd en zijn de door Bouwbedrijf de Bruin gebouwde appartementen gereed.

De twee bestaande woonblokken met 18 sociale huurwoningen uit 1991 waren toe aan een opwaardering. Verbetering van het wooncomfort, vervanging van een deel van de installaties en een optimalisatie van de thermische schil vormden de uitgangspunten voor de voorstellen tot renovatie. de uitstraling is weer eigentijds en sluit naadloos aan bij de naastgelegen nieuwbouw die ook door Schippers Architecten is ontworpen. Van de in totaal 44 woningen zijn de 26 nieuwe appartementen nul-op-de-meter-woningen, verdeeld over twee blokken. Zestien stuks twee-kamerwoningen en tien stuks drie-kamerwoningen.

Woningstichting Putten is trots op de prachtige, nieuwe appartementencomplexen. Dick Mol, interim-directeur-bestuurder: “De appartementen passen goed bij de bestaande bouw”.

Om verbinding te bewerkstelligen tussen de oude en de nieuwe bewoners, overhandigde Dick Mol een cheque. De heer Mol: “Voor een barbecue ergens in het nieuwe jaar.” Schippers wenst de huidige bewoners én de nieuwe bewoners veel woongenot!