Alle betrokken partijen in het ontwerp- en bouwproces hebben het druk!

 

Bijna elk artikel over de woningbouwmarkt heeft als thema dat we in Nederland meer moeten bouwen. Meer woningen, vooral zuinige huizen en liefst gebouwd met behulp van milieubewuste bouwmethodes. Gelukkig wordt er niet alleen om snelheid gevraagd, het ontwerp en het advies moeten ook kwalitatief goed.

Zoals we eind vorig jaar al meldden: onze opdrachtgevers weten Schippers Architecten nog steeds te vinden. Onze orderportefeuille groeit gestaag en veel projecten worden niet alleen ontworpen maar ook uitgevoerd. Vorig jaar merkten we dat we vooral in het ontwerpteam extra capaciteit konden gebruiken en dat hebben we dan ook uitgebreid. Het logische gevolg is dat we op dit moment in de fases na het ontwerp ook versterking kunnen gebruiken.

Wij zijn verheugd dat we u hierbij kunnen meedelen dat Jeroen Boogaard sinds begin maart ons team als tekenaar/ modelleur heeft versterkt! Jeroen werkt het door de architecten gemaakte ontwerp in samenspraak uit tot DO-, TO- en soms UO-niveau. Daarnaast heeft Jeroen door zijn zowel technische HBO-opleiding als TU-studie Bouwkunde (Msc Architectuur) gevoel voor esthetica én techniek. Een goede combinatie om bij Schippers te komen werken!