Vanaf 2014 zit de woningbouwmarkt weer in de lift. De achterstand in bouwproductie die gedurende de crisis is ontstaan, wordt langzaam maar zeker ingehaald. Ook op het bureau van Schippers Architecten is dat sinds eind 2013 merkbaar. Aangezien we vooraan in het proces van initiatief en ontwerp werkzaam zijn, namen de opdrachten vanaf dat moment toe.

De vaste kern van medewerkers die ervoor hebben gezorgd dat ons bureau ‘de crisis heeft overleefd’, kon op een gegeven moment het werk niet meer aan. Aangezien we erop gericht zijn om elke opdrachtgever snel en efficiënt te helpen, werden in 2014 en 2015 een architect en ontwerper aangetrokken. De orderportefeuille van Schippers groeide door. Shelly Kerpel als grafisch vormgever en Peter Welters als modelleur werden aangenomen. Aangezien de drukte op het bureau aanhoudt, zijn zowel Shelly als Peter onlangs in vaste dienst gekomen!

Shelly verzorgt niet alleen de presentaties, website en brochures, zij tilt momenteel onze 3D visualisaties naar een hoger niveau. Zo volstaan deze niet langer alleen voor overleg met welstand en de gemeente, de artist impressies hebben de kwaliteit om voor de verkoop van woningen te fungeren.

Peter werkt al meer dan 10 jaar met het 3D ontwerp- en tekenprogramma ArchiCAD. Door zijn uitgebreide kennis en ervaring hiervan is hij de ‘vraagbaak’ van het bureau. Daarnaast liggen de taken en werkzaamheden van een projectleider hem goed. Deze zal hij de komende tijd dan ook uitbouwen.