Op woensdagavond 20 maart jongstleden vond een succesvolle start verkoop plaats van het project ‘Residentie Stadszicht’ in Wijk bij Duurstede. Het project bestaat uit een appartementengebouw met 27 stuks royale appartementen op een half verdiepte stallingsgarage. De appartementen variëren van ruime 3- en 4-kamervarianten tot zeer royale penthouses met enorm veel ruimte.

 

Daniël Martina, één van de twee senior architecten van Schippers Architecten, tekende voor het ontwerp dat is geïnspireerd op de architectuurstijl De Haagse School, ook wel bekend als de populaire jaren ’30-stijl. Hij ontwierp twee tegenover elkaar liggende vleugels die een half besloten patio vormen waar de toekomstige bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Het project kenmerkt zich onder andere door de aanwezigheid van grote balkons en terrassen. Elk appartement heeft een grote buitenruimte die gemiddeld maar liefst rond de 18 m² groot is: ongekend in de huidige markt.

De projectontwikkelaar van dit project is BLOK8 uit Wijk bij Duurstede en Bouwbedrijf Gebroeders Van Herpen uit Heesch mag later dit jaar starten met de bouw van het appartementengebouw. Voor die tijd echter kunnen geïnteresseerden zich intekenen bij makelaarskantoor Entree Makelaars uit Wijk bij Duurstede. Zoals u op de foto kunt zien, was de belangstelling overweldigend: er stond een lange rij tot buiten aan toe!

 

We wensen alle geïnteresseerden succes bij het maken van een keuze en vooral veel geluk bij de toewijzing en eventuele loting. Hopelijk promoveren ze van ‘geïnteresseerde’ tot ‘koper’!