2020 is voor ons een jaar als geen ander: met gewonnen prijsvragen, nieuwe opdrachten en tevreden opdrachtgevers. Een jaar als geen ander met zorgvuldig ontworpen projecten en opleveringen van fraai gerealiseerde bouwplannen. Maar toch ook een geheel ander jaar met uitdagingen qua interne en externe samenwerking, uitdagingen met betrekking tot communicatie en digitaal vergaderen maar ook een jaar van overwinningen: omdat we de kwaliteit ondanks de tegenwind hoog hielden en de deadlines tóch weer haalden.

 

Daarom kijken we vol trots terug op een bijzonder jaar waarbij we onze waardering willen uitspreken. Waardering voor de tomeloze inzet en motivatie van al onze collega’s en waardering voor de fijne samenwerking met externe partijen. Naast waardering ook dank voor het vertrouwen dat u in ons heeft. Wij zijn blij dat wij samen met u mooie projecten mogen ontwerpen en laten realiseren en wij spreken dan ook hierbij de wens uit dat we dit in 2021 samen succesvol mogen voortzetten.

 

Namens iedereen van Schippers Architecten BNA wensen we u en uw dierbaren fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2021!